dinsdag 30 juli 2013

Kampvuurverhaal in Blauwestad op 11 augustus 2013Radiosessie: Kampvuurverhalen & Jongensdromen
STREEKTAALMUZIEK & VOORDRACHTSKUNST
in

Nieuws Store,

Elfenbank 100 (gebouw ‘De Rode Rups’)

Blauwestad   
Zondag 11 AUGUSTUS   15:30 tot 17:00 uur

Zondagmiddag 11 augustus komt de Groningse dichter Paul Marius Borggreve op bezoek. Hij laat -naast zomerse vergankelijkheid- zijn licht schijnen op Blauwestad, een plek die hij ter voorbereiding ten diepste onderzocht. Laten we dit gedicht dan ook ter plekke op de muren kalken. Ook treedt het streektaaltrio MagWel op, uit aardschokarea Middelstum. Met liedjes als portretjes van de ziel: aardverschuivinkjes, zo u wilt. Pure zomernostalgie op een zoete zondagmiddag. Zoet, want: thee & taartjes.

Aanvang: Van half vier tot vijf in de centrale hal van de Rode Rups, Blauwestad. Het gedicht van Paul Borggreve wordt van half vier tot vier uur op de Nieuws Store muur gekalkt, waarna het optreden plaatsvindt in de centrale hal van Rode Rups (om vier uur).

Kosten: onbetaalbaar natuurlijk, maar geef wat het u waard is.

- - -

In de maand augustus wordt een aantal ‘Kampvuurverhalen & Jongsdromen’ georganiseerd door de Amsterdamse verhalenmaker Ingrid Oyevaar die twee maanden in Blauwestad woont en werkt. Deze zondagmiddagsessies neemt zij op voor de Amsterdamse publieke radio: Amsterdamfm. Iedere editie is weer anders en kan de ene keer bestaan uit storytelling & film. En de andere keer uit voordrachtkunst & muziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten